Berättelse och Novell sällskapet

Vi är ett gäng med människor i olika åldrar spridda runt om i Sverige som älskar att skriva och läsa vad andra har skrivit. Och det är liksom tanken med det här. Att kunna visa upp vad man har skrivit och få kommentarer på det så att det kan bli ännu bättre, och bli sporrad att fortsätta att skriva och till slut våga skicka in sitt manus till bokförlag.


Vi startade för ett antal år sedan, som en liten grupp intresserade från Fantasybokklubben, och började visa upp vad vi hade skrivit för att får reda på vad andra tyckte, med hjälp av en maillista vi hade då.


Efter ett år eller så fick vi dock lägga ner på grund av bristande intresse, men så för ett och ett halvt år sedan bestämde jag mig för att pröva igen, och förde över allt till ett forum och bjöd in de gamla medlemmarna dit. Några månader efter började sällskapet att växa till det du ser idag. I slutet av 2007 fick vi vår egen hemsida och nya textsystem tillsammans med nytt forum.


Vi hoppas att du också kommer att trivas här och inspireras att skriva, och skriva bättre.


Jag som driver, och startade Berättelse och Novell sällskapet heter Johanna Petersson och bor nere i Skåne. Jag har skrivit historier ända sedan jag lärde mig skriva, och det har under de senaste fem åren tagit upp en stor del av min fritid.


Johanna


min.mail@johannap.se